Contactgegevens

Predikant

Ds. Pieter Kars van de Kamp
predikant@gkvgrijpskerkniezijl.nl

Mijn naam is Pieter Kars van de Kamp. Sinds mei 2016 ben ik predikant van de gemeente GKv Grijpskerk-Niezijl. In 1986 ben ik geboren in de stad Groningen en tot mijn zesde woonden wij als gezin in Hoogkerk. Na een studie Theologie in Kampen ben ik teruggekeerd naar het noorden. Vanaf het begin voel ik mij thuis in de gemeente en in het dorp Grijpskerk. Wat ik mooi vind aan het dorpsleven is de onderlinge betrokkenheid en de gezamenlijke inzet voor de leefbaarheid van het dorp. 

Tijdens een van de tentdiensten in de feestweek aan de Poel heb ik Foelien leren kennen. Wij zijn in 2018 getrouwd en sindsdien wonen wij met haar zoon Jarik en hond Sjoerd in de pastorie aan de Groningerstraatweg. Sindsdien zijn daar Rijk (augustus 2019) en Kae (juli 2022) bijgekomen. 

In mijn werk als predikant wil ik voor mensen graag een gids zijn voor het geloven in deze tijd. Neem gerust contact op wanneer je een vraag hebt, wilt reageren op een van de diensten of behoefte hebt aan een gesprek.

Op YouTube kan je kindmoment- en minipreken voor jongeren van mij vinden. Daarnaast kan je ook mijn podcast volgen op Google Podcasts, Apple Podcasts en Spotify.

Er zijn ook een Facebook– en een Instagram-account van de GKv Grijpskerk-Niezijl waarop ik verhalen en berichten deel over mijn werk als predikant. 


Kerkenraad

scriba@ngkgrijpskerk.nl
Postbus 25
9843 ZG Grijpskerk


Diaconie

diaconie@ngkgrijpskerk.nl


Kerkgebouw

Groningerstraatweg 27
9843 AA Grijpskerk


Koster

koster@ngkgrijpskerk.nl
06-21982859