Eerdere activiteiten

Zondag 20 november 9:30 uur

Zondag 20 november 9:30 uur

IN CHRISTUS VERBORGEN – Hoe ziet de hemel eruit? Waar ga je naartoe als je gestorven bent? Hoe gaat het met onze overleden dierbaren? Komen we elkaar naar de dood weer tegen?
Op deze en andere vragen gaan we samen in tijdens de preek op Eeuwigheidszondag.

9 november: Seniorenmiddag

9 november: Seniorenmiddag

Deze keer wordt er een filmmiddag georganiseerd. De film ‘Snuf de hond’ zal worden vertoond. De middag begint om 14:30 uur en is in de zaal van de kerk. Kosten: € 3,00.

6 november: Jaarthema besprekingsgroepen

6 november: Jaarthema besprekingsgroepen

Zondagochtend 6 november is er in de eredienst voor de derde keer aandacht voor het jaarthema: ‘Zoals Jezus: een leven lang leren lijken op Hem’. ’s Avonds zullen er in de hele gemeente besprekingsgroepen worden gehouden.

2 november: Dankdag

2 november: Dankdag

Komende woensdag 2 november is er weer een kinderclub.  We beginnen om 15:00 uur en zijn rond 16:30 uur klaar. We gaan het hebben over: Dankbaar zijn.

30 oktober: In Stilte

30 oktober: In Stilte

Herdenken – Gedenken – Waarderen

In de dorpskerk aan het kerkplein in Grijpskerk kan iedereen die een moment een overleden dierbare wil gedenken tussen 15:00 en 17:00 uur een kaars aansteken.
Wees welkom!

29 oktober: Klusochtend

29 oktober: Klusochtend

De Commissie van Beheer wil weer een klusochtend organiseren op zaterdag 29 oktober aanstaande. Mocht je niet in de app-groep van de CvB zitten, maar wel graag willen helpen, meld je dan bij één van de commissieleden of stuur een mailtje naar cvb@gkvgrijpskerkniezijl.nl.

9 oktober: Jaarthema besprekingsgroepen

9 oktober: Jaarthema besprekingsgroepen

Zondagochtend 9 oktober is er in de eredienst voor de tweede keer aandacht voor het jaarthema: ‘Zoals Jezus: een leven lang leren lijken op Hem’. ’s Avonds zullen er in de hele gemeente besprekingsgroepen worden gehouden.

5 oktober: Worden als Jezus

5 oktober: Worden als Jezus

De eerste keer gaan we het hebben over: ‘Worden als Jezus’. In de kerk hebben we het vaak over God en de Here Jezus en de Heilige Geest. De grote mensen praten daar met elkaar over door. Maar, dat kunnen wij ook, toch?

Zondag 2 oktober 9:30 uur

Zondag 2 oktober 9:30 uur

ONTMOETINGSDIENST MET MURIWALI UIT INDONESIË – We kijken uit naar een bijzondere kerkdienst! Net zoals in vele andere gemeenten in het land mogen we dan een buitenlandse evangelist ontvangen. Dominee Muriwali Ndamung Matalu uit Indonesië komt bij ons preken. Een prachtige kans om via hem een inkijkje te krijgen in Gods wereldwijde kerk.

Seniorenmeeting Westerkwartier Grootegast

Seniorenmeeting Westerkwartier Grootegast

Op donderdag 29 september 2022 organiseert de Regiobrief een 65+ seniorenmeeting voor leden van de GKv Aduard, Enumatil, Grijpskerk-Niezijl, Grootegast, Leek, Marum, Oldehove en Zuidhorn. U bent welkom van 9.15 uur t/m 13.00 uur in GKv ‘De Morgenster’ te Grootegast.


Geplande activiteiten