Welkom!

Van harte welkom op onze website! 

We willen graag een gemeente zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt, oordelen worden uitgesteld, waar fouten maken mag en waar je de ruimte krijgt om God te leren kennen.

Wil je meer weten over onze gemeente, het christelijk geloof of ben je nieuwsgierig naar een van onze activiteiten? Neem dan vrijblijvend contact op via een van de contactpersonen en wie weet tot ziens!


No posts

40-Dagentijd: Verander je mee?

Wat roept het woord veranderen bij je op? Vaak hoor de dan de verzuchting: ‘Veranderen? Alsjeblieft, er verandert al zoveel! Mag het ook gewoon goed zijn zoals het is?’ Hoe zit het bij jou? Wekt veranderen verwachting? Zin? Een diepe zucht? 
In de 40-dagentijd gaan we onderweg naar het feest van de grote verandering. Of eigenlijk: we stappen in een proces van verandering dat al veel eerder begon, een proces dat zijn weerga niet kent! 

We nodigen je van harte uit: Verander je mee? 

Leesrooster vandaag

No posts


4in1 Regiodiensten

Samen met onze zusterkerken in Aduard en Enumatil en organiseren we deze diensten en één keer in de vier weken schuiven we aan in Zuidhorn. Er worden steeds series van vier diensten gehouden, om beurten in één van de vier kerkgebouwen.


Voedselbank

Voedselbank Westerkwartier biedt noodhulp aan mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Als gemeente ondersteunen de Voedselbank door ervoor te collecteren en voedsel in te zamelen.

Laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Video image

Een 'Spoken word' video ter gelegenheid van de eenwording van de GKv en de NGK, die afgelopen week werd gevierd. ... Bekijk meerZie minder

17 mei 2023

Comment on Facebook

Activiteiten

No posts