Welkom!

Van harte welkom op onze website! 

We willen graag een gemeente zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt, oordelen worden uitgesteld, waar fouten maken mag en waar je de ruimte krijgt om God te leren kennen.

Wil je meer weten over onze gemeente, het christelijk geloof of ben je nieuwsgierig naar een van onze activiteiten? Neem dan vrijblijvend contact op via een van de contactpersonen en wie weet tot ziens!


9 april – Paasontbijt

9 april – Paasontbijt

Op zondag 9 april is het Pasen en hopen we als gemeente het feest van Jezus’ opstanding te vieren. Voorafgaand aan de dienst is er gelegenheid om de dag te beginnen door met elkaar in de kerk te ontbijten. Het ontbijt begint om 08.30 uur.

Laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Hielke en Kee gaan viral!

Hielke en Kee gaan viral!ONTMOETING | Op dit moment zijn ds. Peter en Karen Abrahams uit Zuid-Afrika te gast in Noord-Nederland. Op uitnodiging van Zuid-Afrika Mission vertellen ze over het mission-werk op de Kaapse Vlakte. Peter werkt vanuit de gemeente van Belhar als zendeling in Leiden, Karen is betrokken bij diaconale projecten. Afgelopen zondag waren ze in GKV Grijpskerk Niezijl (foto), komende zondag (26 maart) preekt Peter 's ochtends in Enumatil (9.30 uur, Dorpsstraat 20) en 's middags in Marum (14.00 uur, Langestraat 84). Wees welkom! ... Bekijk meerZie minder

24 mrt 2023

Diensten


Meer diensten
Eerdere diensten terugkijken


4in1 Regiodiensten

Samen met onze zusterkerken in Aduard en Enumatil en organiseren we deze diensten en één keer in de vier weken schuiven we aan in Zuidhorn. Er worden steeds series van vier diensten gehouden, om beurten in één van de vier kerkgebouwen.


Voedselbank

Voedselbank Westerkwartier biedt noodhulp aan mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Als gemeente ondersteunen de Voedselbank door ervoor te collecteren en voedsel in te zamelen.

Jaarthema

Wat is het christelijke antwoord op de vraag hoe je zou moeten leven? Volgens de Tien geboden, of toch alle wetten van Mozes? Alleen volgens Jezus’ samenvatting ervan, het Grote Gebod, of naar wat de Geest ons ingeeft?
We zijn op de startzondag van 18 september op deze vragen en meer ingegaan en hopen dit seizoen dat verder te doen in onder meer de jaarthemadiensten.

Activiteiten

1 april – Klusdag

1 april – Klusdag

Op zaterdag 1 april, en dit is zeker geen grap willen we weer een KLUSDAG organiseren. We hebben een aantal klussen op het programma staan die wij als commissie niet alleen kunnen doen, we willen graag een beroep op u doen. Op zaterdag 1 april staat de koffie met wat lekkers om 09:00 uur klaar,…

5 april – Pasen

5 april – Pasen

Zit je op de basisschool? Dan mag je mee doen! En, als je het leuk vindt, mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Geef je wel even op (en je vriendje ook): kinderclub@gkvgrijpskerkniezijl.nl. 
Het is van 15.00 tot 16.30 uur.
Ben jij er ook bij?